Bordkort

Varekategorier

Bordkort i alle afskygninger

Hos Woodbylaa sørger vi for at du ikke mangler bordkort til festen. Et specialdesignet bordkort er prikken over i’et til den festlige anledning hvor alt skal være ekstra lækkert. Vi har et bredt udvalg af bordkort i forskellige materialer og designs. Fælles for dem alle er det stilrene udtryk.

Bordkort i træ

Et bordkort i træ er perfekt til festen der har et naturligt/råt tema. Vi bruger kun træ hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Et bordkort i træ er typisk udskåret med navne. Vi går hvert bordkort igennem så vi sikrer at resultatet er 100% i orden. Bordkort i træ er utroligt populære på grund af det naturlige look. Som med alle vores bordkort er det muligt at komme med ønsker, så vi rammer det design du har brug for. Et eksempel er vores bordkort udskåret som en barnevogn med navn printet på.

Bordkort akryl

Bordkort i akryl har den store fordel at man nemt kan personliggøre bordkortet. Det kunne være at i eksempelvis havde en stor forkærlighed for en bestemt skrifttype, et ikon eller noget helt tredje. Her har vi med akryl rigtig nemt ved at tilpasse det jeres ønsker. Akryl er super holdbart og vil nemt kunne genbruges ved forskellige lejligheder. Du skal ikke være bange for at dine gæster spilder våde varer på bordkortet da akryl er et vandtæt materiale.

Køb dit nye bordkort her på shoppen og få gjort festen til noget særligt. Vi forhandler det meste indenfor artikler til festen og står du og mangler et velkomstskilt eller måske en caketopper, så er det også noget vi kan hjælpe med.

Scroll til toppen

Søg blandt alle vores varer

Tilmed dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.