Bordkort

Filtrer produkter

Bordkort i alle afskygninger

Hos Woodbylaa sørger vi for at du ikke mangler bordkort til festen. Et specialdesignet bordkort er prikken over i’et til den festlige anledning hvor alt skal være ekstra lækkert. Vi har et bredt udvalg af bordkort i forskellige materialer og designs. Fælles for dem alle er det stilrene udtryk.

Bordkort i træ

Et bordkort i træ er perfekt til festen der har et naturligt/råt tema. Vi bruger kun træ hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Et bordkort i træ er typisk udskåret med navne. Vi går hvert bordkort igennem så vi sikrer at resultatet er 100% i orden. Bordkort i træ er utroligt populære på grund af det naturlige look. Som med alle vores bordkort er det muligt at komme med ønsker, så vi rammer det design du har brug for. Et eksempel er vores bordkort udskåret som en barnevogn med navn printet på.

Bordkort akryl

Bordkort i akryl har den store fordel at man nemt kan personliggøre bordkortet. Det kunne være at i eksempelvis havde en stor forkærlighed for en bestemt skrifttype, et ikon eller noget helt tredje. Her har vi med akryl rigtig nemt ved at tilpasse det jeres ønsker. Akryl er super holdbart og vil nemt kunne genbruges ved forskellige lejligheder. Du skal ikke være bange for at dine gæster spilder våde varer på bordkortet da akryl er et vandtæt materiale.

Køb dit nye bordkort her på shoppen og få gjort festen til noget særligt. Vi forhandler det meste indenfor artikler til festen og står du og mangler et velkomstskilt eller måske en caketopper, så er det også noget vi kan hjælpe med.

Bordkort til alle arrangementer

 Mange forskellige arrangementer kræver bordkort. Derfor er det sjovt at skille sig ud fra de andre med unikke kort på den specielle dag. Det pynter bordet bare dét ekstra sammen med, at hver person vil føle sig værdsat som gæst.

Konfirmationen

Skal du holde konfirmation og ønsker at gøre noget unikt for dine gæster? Prøv at få deres navne udskåret i træ. Pyntet til festen skal nemlig matche den unikke oplevelse for gæsterne, som den unge dreng eller pige får på sin store dag.

Barnedåben

Skal du holde barnedåb og ønsker sødt pynt i babydesign? Her er vores udskårne barnevogn i træ med valgfrit navn perfekt til anledningen. Disse er både gode til unikke bordkort og personlige gaveæsker, sådan de får et ekstra twist, der gør dem især gode til barnedåben.

Brylluppet

Skal du holde bryllup og vil bruge pyntet til at gøre dagen endnu mere speciel? Pift tallerkenerne op med navnekort i 3D. Udtrykket er en helt anden end fra traditionelle kort og vil pryde bordet med et ekstra ekstravagant touch til de vigtigste personer til stede.

Andre fester

Reception, julefrokost, påskefrokost, jubilæum, temafest, graduering, fødselsdag – der er mange lejligheder, hvor der skal smides en fest på benene. Hvis du vil gøre dét ekstra for festen og selskabet, så er bordkort én af de ting, som alle kommer til at se og interagere med og derfor også har den største mulighed for at efterlade et indtryk.

Scroll to Top

Søg blandt alle vores varer

Tilmed dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre.

Kan ikke kombineres med andre rabatter