Save the Date

Filtrer produkter

Hvad er en save the date?

Save the date kort kan sammenlignes med en mini bryllupsinvitation. Dette er med til at fortælle dine gæster på forhånd, at de er inviteret til dit kommende bryllup, hvor de efterfølgende kan forvente en formel invitation.

Den perfekte save the date til jeres bryllup

At blive forlovet er yderst spændende, nu kommer tanken til jeres kommende bryllup og jeres store dag. Du har lyst til at råbe det ud af vinduerne “Vi skal giftes!” Woodbylaa opfordrer jer til at gøre noget der er meget mere effektivt. Send en save the date til jeres familie og venner. En invitation der gemmer datoen og tjener flere formål. Se det som en mini-invitation til jeres kommende bryllup, med et løfte om at der komme flere detaljer senere. Med dette i tankerne skal i være opmærksomme på at i også skal sende en invitation til brylluppet også. Så gør jeres gæsteliste klar, nu er det tid til at sætte tonen til jeres store dag. Gør jeres bryllups forberedelser unikke med vores invitationer, og skab uforglemmelige bryllups invitationer til jeres gæster.

Skab et langvarigt indtryk med vores save the date invitation

Sig “Ja” til vores fantastiske save the date -invitationer lavet i akryl eller egetræsfiner designet med oliven grene.
Leder du efter en unik og mindeværdig måde at annoncere din store dag på? Så behøver du ikke lede længere end til vores kreative og flotte save the date invitiationer, der er lavet på kvalitetsbevidste materialer, og designet til at give et langvarigt indtryk til jeres gæster.
Med et udvalg af forskellige stilarter og designs at vælge imellem er du sikker på at finde det perfekte match til dit bryllupstema. Af mini bryllupsinvitationer findes der mange forskellige flotte og stilfulde muligheder, men med vores invitationer behøver du ikke nøjes med en almindelig papirinvitation, men kan i stedet erklære dit bryllup med vores invitationer i akryl og træ.

Scroll to Top

Søg blandt alle vores varer

Tilmed dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre.

Kan ikke kombineres med andre rabatter