Invitationer

Filtrer produkter

Invitation bryllup

Hvor mange invitationer skal man sende?

Antal af invitationer afhænger af det samlede antal bryllupsgæster. Men nogle gange kan man godt nøjes med at købe mindre antal invitationer. Der er familiemedlemmer i form af: onkler, fætre, tanter osv. Her vil de oftest kun modtage 1 invitation pr. husstand. Så er der de gæster der ankommer som et par, hvor 1 invitation vil dække dem begge. Et godt råd vil være at se på din gæsteliste og beregn antallet ud fra overstående overvejelser.

Man vil tit og ofte bestille ”reserver” 10-15 % ekstra. Dette er med til at dække de uforudsigelig ting, hvis nogle gæster der er blevet inviteret ikke, kan komme og bliver nød til at melde afbud. Det kan også ske at dine invitationer bliver beskadiget eller lignende.

Sender man en invitation til brudepiger, venner af gommen og forældre?

Invitation til bryllup skal altid sendes, også til de nærmeste. Da dette vil være uhøfligt.

Hvornår sender man en invitation til et bryllup?

Bryllupsinvitationer sendes 6 til 8 uger før brylluppet. Så dine nærmeste kan nå og få det skrevet ind i kalenderen.

Skab en oplevelse for dine gæster før du overhovedet ankommer til jeres bryllup. Et bryllup skal være gennemført, hos Woodbylaa tilbyder vi utrolige unikke og smukke produkter, der passer til jeres aften. Vores produkter er helt unikt og eksklusiv der er utrolig smuk at kigge på.

Det er vigtigt at dine invitationer er et udtryk for, hvem i er og fremhæver jeres personlighed eller tema. Jeres bryllupsrejse fra starten af processen til enden, er bryllupsinvitationerne vigtige og er med til at sætte dagsordene lang tid før dine gæster ankommer.

Har du overvejede at sende et save the date kort før selve bryllupsinvitationen? Se vores produkter her

Se også vores tilhørende produkter: Menukort, Bordkort og  Gæstebog
Har du nogle spørgsmål? Skriv en mail på: kontakt@woodbylaa.dk eller ring ind på:+45 61 33 96 89 træffes bedst mellem kl. 18-22

Scroll to Top

Søg blandt alle vores varer

Tilmed dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre.

Kan ikke kombineres med andre rabatter