Børneværelset

Filtrer produkter

Bogstaver til børneværelset

Dekorer børneværelset med de smukkeste bogstaver. I vælger selv, om de skal være i det moderne spejlakryl, det klassiske træ eller med glimmer. Vælg barnets navn eller yndlingsord og skab en personlig og unik stil på børneværelset. Børnene vil elske at se bogstaverne danne deres navn på væggen eller som navnskilt på døren.

Vi kan producere alle ord og navne, kun din fantasi sætter grænser. Skulle du have nogle spørgsmål til bogstaverne til børneværelset, så er du altid velkommen til at kontakte hos på mail eller telefon.

Bogstaver til børneværelset – den perfekte gaveidé

Udskårne bogstaver er også den perfekte gaveidé til både fødselsdags-, dåbs- eller navngivningsgave. Et navnskilt er et flot og personliggave, som man kan have i mange år – endda resten af livet. Bogstaver til børneværelset skaber på den måde både en personlig stil og et minde om en festdag med dem, som man holder af.

Uendelige muligheder for dekorationer

Der er uendelige muligheder for at anvende de fine bogstaver i eller uden for børneværelset. Dit barn vil uden tvivl elske at dekorere sit værelse med deres navn eller yndlingsord. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan I kan anvende de smukke bogstaver. De kan hænge på døren som et navneskilt, stå på en hylde, være hængt op over barnets seng, så det kan øve ordet om aftenen inden sengetid og meget mere. Vælger man bogstaverne i spejlakryl vil de også passe perfekt til puslebordet, så barnet kan ligge og kigge på de mange kontraster og sit eget spejlbillede. Dekorer med bogstaver på børneværelset og giv barnet en sanselig oplevelse for både øjne og øre.

Holdbart materiale

Køber du dine bogstaver til børneværelset hos os, så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt de er lavet i et holdtbart materiale. Med kvalitets materialer som spejlakryl og egetræsfiner har vores bogstaver en god holdbarhed som, med en nænsom behandling, kan vare hele livet.

Scroll to Top

Søg blandt alle vores varer

Tilmed dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre.

Kan ikke kombineres med andre rabatter