Andre skilte

Filtrer produkter

Gæstebog:

En gæstebog er måske ikke det mest kritiske element for en fest eller bryllup, som fx. invitationerne eller menukort, men det er stadig en detalje der er vigtig for mange personer. Her giver i jeres gæster muligheden for at efterlade deres lykønskninger, det er her produktet spiller en vigtig rolle.

Hvad er formålet med en gæstebog?

Formålet med en gæstebog er at give dine gæster en chance for at efterlade hilsener og råd, når de fejrer jeres specielle dag. Bogen er noget i beholder og kan kigge tilbage på sammen med jeres udkårne.

Ideel Gæstebog til jeres bryllup

Når jeres store dag kommer, vil bryllupsdagen flyve forbi på et øjeblik. Dette kan være svært at tro på, især når man har brugt så lang tid på at planlægge det ned til den mindste detalje. Spændingen kombineret med bryllupsdagens program vil føles, som blæst dagen efter, som Hr og frue. Et af de vigtigste aspekter for jeres store dag er jeres familier og venner, der er dukket op for at fejre jer og jeres store dag når i siger ”ja”.
En bog til bryllup fra Woodbylaa har i et smukt og et meget personligt minde fra jeres bryllupsdag.

En af de bedste måder man husker jeres familie og venner, der kommer fra nær og fjern for at deltage til jeres bryllup er denne produkt. Gæstebog til bryllup vil forevige jeres kæres hilsener. Med en gæstebog til bryllup kan i mange år frem tage den frem og kigge tilbage på jeres store dag.

Når du har valgt vores produkt, er næste spørgsmål så, hvor skal gæstebogen ligge? Her er det vigtigt at finde et ideelt sted, hvor dine gæster kan komme til og se den. Man kan eventuelt pynte et bord op med blomster og dug. Andre vælger også at stille den ved indgangen, eller garderoben.

En anderledes bog fra Woodbylaa

er et rigtigt godt valg. Produktet fungerer således, at dine gæster får et hjerte, hvor de kan skrive en hilsen på og derefter putter den ind i bogens sprække. Denne anderledes gæstebog kan efterfølgende benyttes i jeres hjem, hvor i har mange minder fra jeres nærer og kærer.

En kreativ gæstebog

der er anderledes og i et unikt design, der er flot at kigge på og vil passe ind til mange forskellige fester. Mangler du en kreativ bog, så er Woodbylaa produkt en mulighed for jer der står og mangler en kreativ og anderledes bog.

Woodbylaa’s gæsteboks er meget moderne og yderst populær. Vores produkt er stilfuld og unik. Du kan vælge mange forskellige skrifttyper. Materialet er egetræsfiner med klar akryl. Få din helt egen personlig boks her.

Produktet er udformet som en cirkel, og består af træ, hvori man kan få hilsener smidt ned i sprækken på toppen af bogen. Disse hjerter ved tit og ofte ligge ved siden af produktet, og i løbet af aften vil den stille og roligt begynde at blive fyldt op med de dejligste hilsener til jer.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvornår bruger man dette produkt?

Svar: Produktet er med til at gøre en fest en begivenhed du ikke glemmer. Hilsner du altid kunne trække op fra kassen og læse dem igennem.

Den er helt sikkert med til at gør stemningen bedre, da dine gæster vil samles omkring den og skrive hilsner sammen. Alle livets store begivenheder skal huskes.

Hvornår skal man bestille?
Vi anbefaler at der bliver bestilt 4 uger før den givne arrangement. Det skyldes, at der kan opstå længere leveringstider især i højsæsoner (Bryllup- og konfirmationssæson).

På forsiden skiltes der med aktuelle produktionstider.
Woodbylaa anbefaler altid at tage kontakt til os så tidligt som mulig i processen.

Hold dig ikke tilbage. Denne produkt vil helt sikkert være med til at få aften til at blive uforglemmelig. Det perfekte mindre fra jeres bryllup, som giver dig noget anderledes end billeder, gaver og videoer. Her vil de personlige hilsner skinne igennem, hvor i sammen kan kigge tilbage på og glæde hinanden langt ind i fremtiden.

Har du nogle spørgsmål til vores produkt se handelsbetingelser eller, hvis svaret ikke kan findes, så er du altid velkommen til at kontakte os enten på kontakt@woodbylaa.dk eller +45 61 33 96 89 Træffes bedst mellem kl. 18-22.

Scroll to Top

Søg blandt alle vores varer

Tilmed dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre.

Kan ikke kombineres med andre rabatter