Velkomstskilte

Filtrer produkter

Velkomstskilte til alle anledninger
Et velkomstskilt er en nødvendighed til de store begivenheder i livet. Hos WoodByLaa leverer vi velkomstskilte til blandt andet bryllup, barnedåb, 25 års fødselsdag og meget mere, kun fantasien sætter grænser. Ligesom med vores bordkort leverer vi velkomstskilte i forskellige materialer og designs.
Velkomstskilte med et formål
Et velkomstskilt er den perfekte måde at byde gæster ordentlig velkommen til en festlig anledning. Det giver jer som værter overskud at i ved at ingen gæster bliver overset når de kommer, så de ved at de er havnet det rigtige sted. Hvad indholdet på jeres velkomstskilt skal være kommer helt op til jer selv. Det kunne eksempelvis være at i gerne ville kombinere velkomsten med lidt praktisk info. Et velkomstskilt der også indeholder bordplanen for hvor man skal sidde giver overblik for både jer og gæsterne. Vi står altid til rådighed og har i specielle ønsker til jeres velkomstskilte så tøv ikke med at kontakte os.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Hvornår bruger man et Velkomstskilt?

Svar: Et velkomstskilt er med til at gøre en begivenhed mere mindeværdig. Det er med til at højne stemningen og seriøsiteten omkring en begivenhed. Deri ligger svaret; alle livets store begivenheder du gerne vil, skal huskes! Det kan være begivenheder som Bryllup, Barnedåb, Konfirmation, 25 års fødselsdage og andre mærkedage.

Spørgsmål: Hvad er det smarte ved et Velkomstskilt?

Svar: Det smarte er at gæsterne der bliver mødt af et velkomstskilt, er sikre på at de er ankommet til den rette lokation. Det er smart fordi du også i samme udstrækning kan præsentere andre informationer for gæsterne, og dermed vide dig sikker på at alle har fået en velkomst, og nogle praktiske informationer omkring arrangementet.

Scroll to Top

Søg blandt alle vores varer

Tilmed dig vores nyhedsbrev og få 10% rabat på din næste ordre.

Kan ikke kombineres med andre rabatter